Trafikskolor (i Uppsala)

Det finns ett flertal trafikskolor i Uppsala. Jag har tänkt att låta dem som vill presentera sig här på min blogg. Jag vill inte ta ställning för eller emot någon av dessa. De får tala för sig själva. Varför just Uppsala då? Jo, därför att jag bor här och någonstans måste man ju börja! Kör du på en trafikskola i en annan stad, eller driver du en trafikskola i annan del av landet, så finns möjligheten att synas här för dig med. Hör då av dig till forarprovaren@gmail.com så kontaktar jag dig. Av rent praktiska skäl kan jag inte låta privata handledare synas på bloggen då de inte arbetar professionellt med trafikutbildning. Jag har en trafikskola på gång och jag presenterar den i form av en kort intervju. Vilken det blir avslöjas inom kort 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s