Besöksstatistik

Antal inlägg:                      37
Antal unika besökare:   719
Antal sidvisningar:       2405
Lästa inlägg/besökare: ~3,5

Sedan jag startade Uppkörningsbloggen för tre veckor sedan har antalet besökare och läsare legat på en stadig nivå. Realiststiskt sätt kan jag inte förvänta mig en total anstormning, även om jag hoppats på det, utan en mera säker och långsam tillväxt. Nu tänkte jag publicera statistiken för bloggen under dessa tre veckor. Ni som läser här och finner detta intressant och/eller givande, tror ni att andra skulle göra detsamma? Gilla då bloggen på Facebook (sök på Uppkörning), dela den på din Facebook, re-blogga den eller skicka länken till dina körkortssatsande bekanta. Tack!

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s