Bilen till resturangen eller konferensen

​FYI så är det här är ett till vissa delar sponsrat inlägg. 

Vad ska du ha ditt körkort till? Många tar sitt körkort för att det är så man ska göra. Sedan använder de knappt körkortet till annat än legitimation. Andra måste ha ett körkort för att kunna försörja sig. Jobbet kräver det. De behöver köra från den ena konferensen till den andra. Andra vill ha körkort för att kunna ta sig till sitt fritidsintresse eller hobby. När man är lite sugen på någon extra god mat så tar man bilen till restaurangen – och dricker vatten till förstås! Då vill man gärna sjunka ner i någon bekväm restaurangsoffa eller ett vid ett konferensbord och njuta av god mat.

Att lära aig köra bil är lite som att möblera en tom lägenhet. Först när man flyttar in så hamnar saker och ting där man ställer ned det och först efter en tid börjar allt komma i ordning. Bilkörning är på samma sätt. Som nybörjare är allt rörigt och svårt att greppa, men med tiden får körningen sin nästan naturliga form och man börjar känna sig hemma i trafiken.

När jag själv tog mitt körkort för snart 32 år sedan gjorde jag det nästan helt utan tanke på varför. Så skulle det bara vara. Det tog nog några år innan jag skaffade min första bil. Det var en Volvos 142 årsmodell 1970 någonting. Jag fick faktiskt ta över den från mina föräldrar. Men mitt körkort har sedan dess varit en enormt viktig del i mitt liv. Det har gett och fortsätter att ge mig min försörjning. Har du körkortsplaner, är du mitt upp i din körkortsutbildning eller har du lagt körkortet på hyllan, så se till att fullfölja. Du vet aldrig vart ditt körkort kan ta dig! För att bli bättre förberedd för din uppkörning kan du med fördel läsa min blogg. Här kommer det fortsätta att regelbundet dyka upp inlägg som har med din körkortsutbildning eller ditt körkort att göra.

Vi ses på bloggen!

Ps. Soffor och konferensmöbler hittar du på http://www.azdesign.se Ds.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s