Vill du lyssna på/till en tidigare trafikinspektör?

Om du gärna lyssnar på/till en tidigare trafikinspektör, så kan det bli möjligt. Jag överväger att gruppvis möta er som gärna  vill höra mig berätta om körprovet, utifrån mitt perspektiv som f.d. trafikinspektör. Då kommer det även att finnas tillfälle för dig som vill ställa frågor. Du kan vara den som övningskör eller du kan vara handledare eller kanske ni vill träffa mig tillsammans. 

Detta inlägg ska ses som ett slags ‘termometer’ så att jag får en känsla av hur efterfrågan på detta är. Skriv gärna ett mail på forarprovaren@gmail.com.

// Rune

2 kommentarer

  1. Hej Anonym!
   Egentligen behöver du inte oroa dig för att hitta, därför att inspektören kommer ge dig tydliga instruktioner om vart du ska köra. Du kommer att bli anvisad vart du ska svänga vänster och vart du ska svänga höger. Om du ska köra mot/till någon särskild plats (ett geografiskt mål) så finns alltid vägvisare (skyltar) att följa. Om du ändå skulle köra fel någon gång så är det inte ett allvarligt fel som leder till underkänt.
   OBS! Tänk på att säkerheten alltid kommer före, så offra inte den bara för att komma på rätt väg!
   Lycka till! / Rune

   Gilla

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s