Uppkörningspodden avsnitt 2

Så, då finns avsnitt nummer två av Uppkörningspodden ute! Det här avsnittet kommer att ta upp teckengivning och placering i cirkulationsplats, men jag kommer även att avslöja något särskilt. Missa inte att ta del av detta!

Gillar vad du läser och tycker att bloggen förtjänar att leva vidare så får du gärna Swisha några kronor till 0739109486. Tack för din gåva!

2 kommentarer

 1. Tack för din blogg!! Vi hittade den sent i dotterns körkortsutbildning, men har läst varenda inlägg och försökt omsätta dem i praktik. Igår, på sin 18-årsdag, hade hon både teoriprov och uppkörning inbokade och båda gick galant. Så pass bra att körprovsförrättaren sa att han inte hade några tips på förbättringsområden, utan bara att hon skulle fortsätta köra på samma sätt.
  Nervositeten inför körprovet kunde hållas i schack efter alla dina inlägg om hur bedömningen går till och vi kan intyga att det går utmärkt för en privatist som inte tagit en enda körlektion att klara uppkörningen utan problem, bara man övat tillräckligt.
  Så TACK för en mycket bra och användbar blogg 🙂

  Gilla

  1. Tack själv för en så pass uppmuntrande återkoppling på det jag har skrivit på bloggen! Grattis till din dotter och till dig och hälsa henne att ta det lugnt där ute i trafiken!

   Gilla

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s