Omprov

Fråga från Jakob:

”Hej! Jag undrar om den andra uppkörningen man gör är som en komplettering till den första uppkörningen, alltså det man inte klarade . Eller är det så att det är som en helt ny uppkörning? En annan fråga är om de bedömer den andra uppkörningen med lite mer överseende och inte så strängt?”

Svar: Den andra (eller tredje, fjärde, osv) uppkörningen bedöms på samma sätt som den första. Lika ”strängt”  om man ser det så.

Ett omprov är inte en komplettering, men om det är möjligt, ska det vara som en uppföljning av det tidigare körprovet. Om t.ex. gatukorsningar var det som fällde dig förra gången, så är grundtanken att du ska få chansen att visa att du övat på dessa sedan förra körningen. Värt att tänka på är, att varje körprov är en ny körning och ett nytt stickprov.

Tack för din fråga Jakob!

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s