Omdöme om mig

Jag hittade ett inlägg på Körkortonline.se från min tid som inspektör och där mitt namn fanns med. Det var roligt tycker jag! Särskilt som det var ett positivt omdöme :

Så här står det:

Hej alla!

Igår klarade jag teori och uppkörning på första försöket i Uppsala. Har sett så många trådar om hur svårt det är att köra upp i Uppsala och vill bara säga till alla er som planerar det: det är inte det! Kan man köra bil så klarar man det, de är inte ”extra hårda” här. Visa att ni kan och ta det bara lugnt så kommer det gå galant. Jag körde med en Rune som dessutom var väldigt snäll. Men framför allt kände jag när jag satte mig i bilen att det här kan jag! Och att det skulle bli kul att få visas försök att omvandla nervositeten till kämparglöd!”

2013-02-20 15:18

 

 

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s