Luras inspektören?

Under inledningen av ett körprov frågade aspiranter ofta om inspektören, d.v.s. undertecknad, lurades under körprovet. Om jag t.ex. kunde be dem svänga in på en gata även om jag visste att man inte fick göra det? Många undrade också om jag gick in för att leda dem in i fällor så att de kuggade körprovet. Historiskt har dessa saker till viss del förekommit och det är väl därför som dessa farhågor lever kvar än idag. Ryktena sitter så fast förankrade, att även om jag gick igenom hur jag arbetade och förklarade att jag inte hade för avsikt att luras under körningen, så kunde flera ändå vara osäkra på mig när vi väl kom ut i trafiken. Nu kan jag avliva myten och ryktena gång för alla: Nej, inspektören luras inte och leder dig inte in i trafikfällor under körningen! Du kan slappna av och veta att du blir rättvist behandlad.

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s