Luras inspektören?

Under en inledning av ett körprov frågade aspiranten ofta om inspektören, d.v.s. jag, kunde luras under körningen. Om jag kunde be dem svänga in på en gata även om jag visste att man inte fick det? Många undrade också om jag gick in för att skapa fällor för dem så att de kuggade körprovet. Historiskt har dessa saker till viss del förekommit och det är väl därför som dessa farhågor lever kvar än idag. Ryktena sitter så fast förankrade, att även om jag gick igenom hur jag arbetade och förklarade att jag inte hade för avsikt att luras under körningen, så kunde flera ändå vara osäkra när vi väl kom ut i trafiken. Nu kan jag avliva myten och ryktena gång för alla: Nej, inspektören luras och letar inte fällor under körningen! Du kan slappna av och veta att du blir juste behandlad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s