Feed back från en läsare

”När jag idag tog mitt körkort hade jag hela tiden med mig beredskapen jag fått utav dina svar på mina frågor!

Meningen ovan är tagen från ett mail jag igår fick från en läsare, strax efter att hon kört upp och fått sitt körkort (hela mailet kan du läsa nedtill). Jag blev förstås oerhört glad och vill så dela med mig av hennes mail till mig. Att hon klarade sitt körprov berodde förstås inte bara på mina inlägg och den kommunikation vi hade via bloggen och Facebook/Messenger, utan att hon hade övat ordentligt. Men likväl så utgjorde mina råd och tips, utifrån min erfarenhet som förarprövare, en trygghet för henne. Nog från mig. Nu till resten av mailet:

Hej! Tack ännu en gång för all hjälp och pepp inför min uppkörning! Dina svar har hjälpt mig att förstå och känna mig tryggare i min körning när det kommer till de situationer jag tidigare känt osäkerhet vid! Det har hjälpt mig att bättre förstå hur jag ska agera på ett säkert sätt i trafiken. Det har hjälpt mig att utvecklas! När jag idag tog mitt körkort hade jag hela tiden med mig beredskapen jag fått utav dina svar på mina frågor! För det har verkligen hjälpt mig att diskutera mina frågor med någon som verkligen har kompetens inom trafiken och vid uppkörning för den delen! Har fått långa och välformulerade svar, uppskattar verkligen att du lagt ner tid på att verkligen försöka besvara mina frågor på ett så bra sätt som möjligt! Är verkligen glad att jag fann din blogg! Tror den kan komma att hjälpa många som känner sig osäkra på vissa områden i trafiken vid uppkörning och överlag! Tack!

// Emma

Jag önskar dig all lycka till i framtiden ute i trafiken Emma!

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s