Vägarbete eller liknande

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/brandman-allvarligt-skadad
Om du börjar med att läsa artikeln här ovan, så får du en bättre förståelse för resten av inlägget. Vid ett vägarbete eller vid en trafikolycka, som i artikeln, är det viktigt att du är ordentligt med på vad som händer. Detta är inte bara viktigt för att klara uppkörningen, utan för att det inte ska vara du som dör eller orsakar någon annans död, när du väl är ute själv i trafiken. Du ska kunna se och förstå när det är något som avviker från det normala. Det är viktigt att kunna reglerna, att ha rätt hastighet och goda marginaler då du närmar dig eller ska passera ett vägarbete. Har du inte det, så ingriper inspektören och din körning blir underkänd.

Visa hänsyn och respekt för dem som arbetar utmed våra gator och vägar!

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s