Griniga inspektörer

Griniga inspektörer. Finns dom? Finns griniga aspiranter? Ja, visst är det så! Alla människor har bättre eller sämre dagar. Även inspektörer. Inspektörer är inga robotar. De är som vem som helst. Det är inte varje dag man lyckas vara på topp i humöret. Men inspektörerna är också proffs. Proffs på att vara inspektörer. Sedan finns det inspektörer som är väldigt stela (smått rigida) och som vill ha körningen på ett speciellt sätt, nästan bara för att, men de är på utdöende (bildligt talat :).
Dagens inspektörer är mer kundinriktade och mer fokuserade på att ge kunden ett bra uppkörningsklimat. Tänk på att du inte behöver vara kompis med inspektören. Du behöver inte vara social öht. Du ska göra din grej och inspektören ska göra sin.

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s