KÖRKORTONLINE.SE

korkortonlineststor

För att lyckas med den praktiska delen av bilkörningen krävs god kunskap om den teoretiska. Du behöver alltså nöta in all teori du bara kan och under tiden öva på att tillämpa den i praktiken. Det går inte att fuska i någon av dessa delar och tro att det sedan ska gå bra på körprovet. Det finns flera sidor där du kan prova dina teorikunskaper. En av dem är KÖRKORTONLINE.SE. Där kan du även testa ett gratisdemo på 65 frågor så att du vet vart din nivå ligger och sedan kan du köpa till ytterligare 1000 körkortsfrågor och få förklaringar till svåra frågor. KÖRKORTONLINE.SE och Uppkörningsbloggen har ett lite samarbete så besök gärna deras sida och ta del av deras erbjudanden.

En kommentar

  1. Jag körde upp i Gillinge. inspektörerna var en tror jag (visade sig att han var 54, jävligt mycket sprit) alkoholiserad pensionär. Körde provet och när det var klart så sa han att att var bra men inte var godkänt. Jag frågade om det var något som saknades och jag frågade vad jag skulle träna. Han sa ingenting var dåligt och flaxade med armarna och pratade om den dolda faran. Han sa att det kändes som jag kört förut, då har han rätt jag jobbar som utbildare i hela välden med förarutbildning lastbilar och har haft körkort 26 år utan att krocka eller fått fortkörningsböter. Snälla !!! Pensionera dessa gamla stötar som somnar

    Gilla

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s