Skryt!

Hej alla!

Jag vill bara dela en kommentar jag fick i dag och som gav mig en sådan skön känsla. Dessa kommentarer gör det värt all tid jag läger ner på att hålla bloggen igång och att skriva om körprovet. Kommentarer likt denna ger mig kvitto på att bloggen fyller en funktion.

”Hej! Jag har dåligt självförtroende & tvivlar på mig själv. Tack vare din sida har jag inte gett upp utan faktiskt gett trafikskolan grönt ljus för att boka uppkörning. Annars hade jag nog övningskört hur länge som helst. Tvärt emot de flesta yngre förmågor känner jag mig aldrig nog bra för att köra själv. Nu ser jag på uppkörningen i ett nytt ljus & är inte ”rädd” för inspektören längre. Tack”

 

6 kommentarer

  1. Hej igen! Då var körkortet mitt trots mitt dåliga självförtroende & en inte helt perfekt körning. Gjorde småmissar, men tänkte säkerhet före smidighet. Man döms absolut inte hårt, kan man köra trafiksäkert så får man kortet. /Mor

    Gilla

      1. Tack! Ja man vet aldrig, det kan ju köra ihop sig. Ska försöka hålla mig på vägen. Jag fortsätter nog att läsa bloggen, man kan ju få ngt matnyttigt tips om trafik. /Mor

        Gilla

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s