Gående vid övergångsställe

Det här blir det kortaste inlägget hittills men inte desto mindre viktigt. När du släpper över en gående på övergångsstället, rulla inte fram mot hen då! Se till att stanna så att den som går över gatan slipper känna stressen från din bil som rullar framåt och närmare. 

Comprende?

8 kommentarer

 1. En liten fråga! Jag kuggade min uppkörning och letar efter nya tider men i närheten av mig finns inga lediga tider förrän i januari. Finns det något sätt att få tid tidigare? Bör jag ringa varje dag och fråga, jag tänker om någon avbokar? Har du något tips?

  Gilla

  1. Det enda du kan göra då är att ringa eller söka tider via internet, så ofta du bara kan, för att se om det blir några tider tillgänglig. Har du annars möjlighet att söka tider för körning på annan ort?

   Gilla

   1. Jag söker tider runt 2h från där jag bor, men även där är det januari tyvärr. Kanske populär tid att köra upp nu?

    Gilla

 2. Ibland när jag ser att någon ska gå över gatan så saktar jag ned mycket lite innan övergångsstället och så krypkör jag fram, är det inte bra alltså?

  Gilla

  1. God morgon M!
   Nja, det beror förstås på situationen. För att ta frågan tillbaka till dig själv: Hur upplever du det när du ska gå över gatan och någon rullar/krypkör sakta mot dig? Kan du känna dig stressad och pressad att skynda dig på så att föraren kommer fram snabbare?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s