Plugga körkortsteori!

Testa ikorkort.nu gratis!

Testa ikorkort.nu gratis!

Då jag jobbade som trafikinspektör träffade jag många som hade problem med körkortsteorin. Även då de skrivit teoriprovet flera gånger klarade de inte det antal rätt som krävdes för ett godkänt resultat. De hade behövt ett kvalitativt hjälpmedel som gav dem rätt redskap för att lyckas.

Att kunna körkortsteorin är lika viktigt som att kunna manövrera bilen på ett bra sätt. Med goda kunskaper i körkortsteori har du större chanser att klara körprovet. Under de drygt 5 500 uppkörningar jag suttit med på, visade det sig att den som hade god koll på teorin också hade bäst chans att lyckas med uppkörningen. Så tänk inte att teorin är oviktig. Tänker du så är det du som förlorar mest på det.

Uppkörningsbloggen och iKörkort.nu påbörjar i dessa dagar ett samarbete som jag hoppas ska ge ett gott resultat för dig som är på väg att ta körkort och/eller för dig som är någons handledare. Besök iKörkort.nu och ta del av deras erbjudanden!

Kämpar du med teorifrågorna? Önskar du att det fanns ett smidigt sätt att plugga teori på? Tänk om du kunde plugga teori på bussen eller pendeltåget utan att ha alla böcker med dig?

Då kan iKörkort.nu hjälpa dig!

Gör ett besök på iKörkort.nu och se hur du kan dra nytta av deras site!

iKörkort.nu finner du allt du behöver kunna för att klara teoriprovet.

Ikörkort.nu med 1 300 körkortsfrågor, tydliga förklaringar och där du kan testa gratis!

Ikörkort.nu har marknadens bästa innehåll och sidan bygger på den prisbelönta appen med samma namn, iKörkort.nu

2 kommentarer

  1. Jag har använt appen och tycker att den var väldigt bra och hjälpsam! Särskilt att man kunde få förklaring för varje fråga (det som jag saknade på elevcentralen).Fick 62/65 på kunskapsprovet i förrgår, känns kul! Jag var väldigt nervös att det kan dyka upp en fråga som jag inte fattar på grund av att svenska inte är mitt modersmål (har bott här i 3 år) men det gick bättre än jag förväntade mig! Men jag övade ju mycket på teorin och läste boken flera gånger. På måndag har jag uppkörningen och ser verkligen fram emot det. Jag har läst alla dina inlägg och kan bara tacka att du lägger tid och energi på det! Din blogg är toppenbra för alla som håller på med körkortet!
    Mvh
    Viktoria

    Gilla

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s