Fortsatt bloggande?

Uppdatering! Nu har jag bestämt mig, bloggen kommer att vara kvar. Ni kan slappna av nu! 😉

Under detta år (bloggens andra) är mitt mål att gå igenom och uppdatera/redigera alla inlägg för att de ska vara så relevanta som möjligt. Om jag finner tiden kan det även bli en liten förändring på bloggens utseende. Dela gärna denna blogg med dina vänner och med andra som du tror kan ha nytta av att läsa den.

Hej kära läsare!Jag har fått många vittnesbörd om att mitt bloggande har hjälpt många att lyckas bra på körprovet, men jag har gjort detta helt utan ersättning. Nu är det dags att betala avgiften för att jag ska få behålla bloggen. Hur är det, är ni beredda att stötta mig ekonomiskt för att fortsätta driva denna blogg? Om intresse finns behåller jag bloggen, om inte kanske jag tvingas stänga den.

2 kommentarer

  1. Hej!
   Ja, hur vet man det? Det är, när jag tänker på det, ganska svårt att förklara… Vissa saker vet man bara om man aldrig reflekterar över varför.
   Till att börja med så saknas det vägmarkering som delar in körfälten i höger och/eller vänster. Det i sig innebär ju att det finns en valfrihet här. Det finns även två körfält på den väg du ska ansluta till. Det gör det möjligt för två fordon att svänga vänster samtidigt från varsitt körfält. Om du tänkt att svänga höger mot Vällingby så är det inte rekommenderat att göra det från det vänstra körfältet. Det är svårare för dig att veta vart fordonet till höger om dig ska ta vägen än tvärtom. Är du placerad i det högra körfältet och ska svänga vänster mot Sollentuna, så har du en bättre överblick över fordonet till vänster om dig. Egentligen spelar det ingen roll om du placerar dig i det högra eller det vänstra körfältet när du ska svänga, om det inte finns vägmarkering eller vägmärken som gör placeringen tvingande. Så länge du ser dig för, samspelar väl och tar hänsyn till dina medtrafikanter så kan du svänga från ”fel” körfält ibland.
   Jag hoppas att detta svar inte blev för krångligt att förstå. Fråga igen om det blev otydligt.

   Gilla

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s