Nytt år nya mål

Nu har vi gått några dagar in på 2018. Alla planer som gjorts upp för detta år ska förverkligas. Nytt jobb, nya resor och upplevelser – och så körkortet. Nytt jobb eller upplevelser kan jag inte hjälpa till med, men genom den här bloggen kan jag stötta till så att du fixar det där körkortet som du så väl behöver.

Uppkörningsbloggen startades i början på 2016 och går nu in på sitt tredje år. Det är glädjande att fler och fler hittar hit. Det betyder att bloggen gör god nytta. Jag har fått många bekräftelser på detta under dessa två år. Vill du ha trafikinspektörens perspektiv på hur du klarar körprovet så ska du plöja igenom alla inläggen på den blogg. Det finns ingen annan som skriver utifrån detta perspektiv.

Läs på, ställ frågor och träna! Lycka till!

/ Rune

2 kommentarer

 1. Jag tycker det är konstigt att fler inte fått upp ögonen för denna blogg. Nu har jag snart haft mitt körkort i ett år. Klarade både det teoretiska samt uppkörning på första försöket. Byggde delvis upp mitt självförtroende genom er blogg och tycker att den är suverän!

  Vill återigen tacka för ert engagemang och er otroligt nyttiga blogg, Tack! 😊

  Gilla

  1. Hej Joseph!

   Tack för vänliga ord. Kul att du hade nytta av bloggen.
   Jag vill förstås nå så många som möjligt, men tänker att det ger sig i sinom tid.
   Ha en bra dag!

   / Rune

   Gilla

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s