Feed back från läsare

Fantastiskt roligt att mitt bloggande gör nytta! Tack Emma och Kajsa för feed back. Kul att jag kunnat vara till hjälp. Känner du någon som kan behöva läsa min blogg så tipsa och dela vidare.

Gillar vad du läser och tycker att bloggen förtjänar att leva vidare så får du gärna Swisha några kronor till 0739109486. Tack för din gåva!

16 kommentarer

 1. Jag har också svårt att tidigt se om det finns några regler för vilken fil man ska vara i, alltså t.ex. att högra enbart är högersväng osv. Jag ser det alltid försent (när jag ser vägmarkering och det är försent att byta t.ex.). Är det någon skylt som jag har missat? Detta händer när det INTE finns en såndär blå skylt med pilar som visar vart man ska

  Gilla

  1. Ofta har detta med din framförhållning/planering att göra. Det är väldigt sällsynt att det finns situationer där du inte får köra tex rakt fram från höger körfält utan att något talar om det för dig. Har du något exempel att visa gen ex Google maps?

   Gilla

   1. På den första länken finns ju vägvisaren på höger aida som ger vägledning. På den andra länken kan det vara svårare att se om andra fordon skymmer vägmarkeringen. Värt att känna till är att vägmarkering inte är tvingande utan om situationen tillåter och du sköter det snyggt, så kan du köra rakt fram från höger körfält.

    Gilla

   2. har aldrig fattat de där vägvisarna…. vet du vart man kan läsa om dem? att vita skylten med svart pil till höger är separat, betyder det att högra filen endast går till höger?

    Gilla

  1. Hej Kent! Om det saknas vägmärke, vad gäller då? Jo högerregeln. Ingen har företräde, men den som ska väja har väjningsplikt. På länken du skickade med gäller högerregeln ända fram till vägmärket om väjningsplikt.

   Gilla

   1. angåenge kanalvägen

    fast om högerregeln gäller, vilket håll är det som ska vänta/väja? för det är ju ingen som kommer från höger, bara rakt fram

    Gilla

   2. Då någon gata ansluter till Kanalvägen så ser det ut som att högerregeln gäller då jag inte kan se något vägmärke om att Kanalvägen är huvudled.

    Gilla

   3. I detta fall är det du som ska stanna för mötande då avsmalningen är på din sida av gatan (om det är tvärtom så gäller detsamma för mötande).

    Gilla

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s