Ingen praktik utan teori

 

Donation

Tack för att du stödjer Uppkörningsbloggen

20,00 Skr

Har du tänkt på att det inte spelar någon roll hur bra du är på praktik om du inte kan teori? Det körtekniska kanske sitter som en smäck och du bemästrar växlingen till fullo, men kan du inte tillräckligt med teori så fejlar du ändå. Därför måste du nöta körkortsteorin så att åtminstone den mest väsentliga kunskapen finns där. Självklart gör du inte detta bara för att klara körkortet. Teorikunskapen gör dig även till en skickligare förare.

Körkortonline är en mycket bra sida där du kan läsa teori i din egen takt. Du kan få testa dina kunskaper med ett gratistest och sedan kan du klicka dig vidare för att köpa det teoripaket som passar dig bäst.

Lycka till med teoriplugget!

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s