Det lönar sig att läsa Uppkörningsbloggen!

Hej!

Det lönar sig att läsa Uppkörningsbloggen! Det kan du vila trygg i. Detta ”vittnesbörd” från en läsare bekräftar mitt påstående. Så läs, läs, läs igen och dela vidare!

”Hej Rune,

Tack för svaret, det fick mig att känna mig trygg i min bedömning.. Idag körde jag upp för första gången och jag blev godkänd, teorin avklarades i torsdags. Enda sedan jag jag upptäckte din blogg för ca en månad sen har jag burit med mig ditt råd att lämna bedömningen till inspektören. Det är ju så självklart, men ändå är det så svårt att släppa det. Hade jag kört med tanken att varje väg, skylt, cyklist och gud vet vad är ett potentiellt ”fel” hade jag till sist ställt till det för mig själv. Självklart var jag lite stressad, inspektören påminde mig snällt om att andas några gånger, men vem blir inte det när man sätts under en lupp. Tack tack och tack!”

3 kommentarer

  1. Hej Rune!

    Jag undrar om du skulle kunna skriva ett ingående inlägg om hur det går till på en uppkörning när man vill häva villkor automat på sitt körkort? Hur går bedömningen till, etc? Vore ytterst tacksam för ett sådant inlägg!

    Gilla

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s