Coronatider på Trafikverket Förarprov

Trafikverket går ut med information till dig som ska göra teoriprov och/eller körprov om hur du ska bete dig om du upplever någon sjukdomssymptom. Det gäller även dig som ska fotografera dig för körkortsförnyelse På Trafikverkets sida för provbokning finns endast en relativt liten notis högst på sidan, om vad du ska göra ifall du är sjuk och har en bokad tid för teori eller körprov. Du kan få tillbaka eventuell avgift som betalats in.

Någon mer detaljerad information kring hur kör, -och teoriprov läggs upp ges inte. Håll löpande koll på Trafikverkets hemsida för mer information då saker och ting kan ändras fort. Så här skriver Trafikverket på sin hemsida:

Trafikverket Förarprov: Vi tar våra kunders och medarbetares hälsa på största allvar och ber dig därför att följa råd och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten avseende covid-19

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s