Platsinlärning


För en tid sedan skrev jag en text om platsinlärning, som nu är publicerad i en större svensk biltidning. Om/när den publiceras på nätet lägger jag ut länken här.

11 kommentarer

 1. Hej
  Jag kör med 4ans växel, närmar mig ett stoppljus rött Lr en rondell, släpper gasen, lägger i 3an, släpper gasen lägger i 2an, rullar fram. Hur ska bakomliggande bilar förstå att jag bromsar ? Jag blir nervös när jag övningskör pga det

  Jag vet att man bara ska använda miljökörning när det går, men jag upplever att situationen ofta tillåter det .

  Gilla

  • Hej Ruben!
   Ja tyvärr är det så illa med många trafikskolor och deras utbildningsmetoder. Det handlar om att få snabba resultat – ofta genom genvägar – vilket får till effekt att många elever inte ges rätt grund att bygga vidare på.
   Men, det finns också bra skolor som levererar god kvalitet.
   Vad menar du med filkörning?
   /Rune

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s