Nytt utseende, samma blogg!

Testa ett teoriprov på KÖRKORTONLINE.SE

Känns bloggen annorlunda? Det är bara utseendet som ändrats. Du finner samma innehållsrika inlägg som tidigare. Scrolla ned och läs inläggen i tur och ordning, läs efter kategori eller sök på de ämnen som intresserar dig mest.

9 kommentarer

      1. Allt känna bra när jag kör. Men fortfarande jätte nervös.. Men fått boka in mig lektioner 2dagar innan. 1 må. 1 ti. 2 dubbla lektioneg

        Gilla

  1. Hej. Fann ingen stans jag kunde se att jag kunde sicka vanliga fråga. Men kommentarer här eller de frågar här istället.. Har du någon bra sida eller något annat dyligg på vart man kan se säkerhetskontroll för belysnig på bilen ( Volkswagen golf) som vi kör i skolan med. Bild på vart alla ljus sitter fram och bak. Är så osäker på just det.

    Gilla

      1. Tack. Är så. Nervös inför uppkörnig en. Men am tidigt känner jag mig säker.. Har jätte bra koll på speglar och dödavilken mest vid övergångsställen. Cirkulationsplats. Och när jag skall byta fil.. Långt sikt framåt helatiden. Planerar efter vad jag se. Kör automat så för mig mycket enkelt än med Manuel där av känns det bättre denna gång efter 5 försöket.. Tänker att jag kör som jag brukar. Glömmer ja vad dom sa jag skulle köra så får jag hoppas på att jag inte kuggar på det. Backning i parkering är. Lättare en vad jag trodde. Så har en bra självkänsla just nu.

        Gilla

Lämna ett svar